Art Music si-a inceput activitatea in anul 2000 ca un studio audio profesional care avea ca principal domeniu productia de spoturi publicitare audio, muzica de publicitate, muzica de film si documentare. In 2006 studioul Art Music si compozitorul Eduard Carcota incep colaborarea cu diferiti artisti romani in proiecte muzicale.

Dupa cativa ani de specializari si multa munca de cercetare, Madalina si Eduard Carcota hotarasc deschiderea Scolii de canto Art Music in forma unui concept unic in Romania: „Scoala de canto intr-un studio audio profesional”. In 2012 Scoala isi deschide oficial porțile. Astazi echipa este formata din cinci profesori de canto si un profesor de miscare scenica si arta actorului. La baza unei scoli de canto sta in primul rand tehnica vocala in care se preda. La Art Music toti antrenorii de voce predau aceeasi tehnica vocala, o metoda dezvoltata si structurata de Madalina Carcota, bazata pe notiuni anatomice, senzatii si perceptii auditive specifice fiecarei emisii vocale. Stilul vocal si prezenta scenica, dar si pregatirea psihologica, sunt de asemenea componentele esentiale ale pregatirii viitorului artist in Scoala de canto Art Music!

Profesori de canto

Madalina Carcota

Profesor de canto coordonator

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti sectia Canto principal, in prezent Artist Liric la Filarmonica G. Enescu, Madalina Carcota a fondat acum 5 ani Scoala de Canto Art Music.

Cu o metoda proprie de predare a tehnicii vocale, Madalina Carcota sustine cursuri de canto pop, pentru nivel avansat si master, pregatind artisti pentru concursurile XFactor, Vocea Romaniei, Vocea Romaniei Junior si Eurovision. Ofera de asemenea asistenta personala pentru inregistrari audio profesionale, pentru artisti in devenire sau consacrati prin programul Personal Vocal Coaching din cadrul Scolii de Canto Art Music.

Specializata in depistarea si corectarea emisiilor incorecte, Madalina Carcota infiinteaza pentru prima data in cadrul unei scoli de Canto cursul de Terapie Vocala, venind in ajutorul vocilor diagnosticate cu diferite probleme la nivelul corzilor vocale ( disfonii, schita de noduli) prin rezolvarea acestor disfunctionalitati de la nivelul aparatului fonator.

Eduard Carcota
Eduard CarcotaCompozitor
Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, compozitorul Eduard Carcota pune bazele studioului de inregistrari Art Music in anul 2000. Activeaza de atunci in domeniul producțiilor publicitare muzicale, lucrând pentru cele mai importante brand-uri de pe piata romaneasca. In 2006 obtine locul 4 la concursul Eurovision cu piesa Tornero compusa pentru Mihai Traistariu. Din anul 2011, alaturi de Madalina Carcota participa activ in dezvoltarea Scolii de Canto Art Music si a conceptului „scoala de canto intr-un studio profesional”.
Georgiana Mototolea
Georgiana MototoleaProfesor de canto
Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia canto clasic. In prezent, artist liric in cadrul Corului Academic al Filarmonicii George Enescu si solist colaborator in cadrul Teatrului National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, in musical-urile „Rebecca” (Mrs. Danvers), „Romeo si Julieta” (Lady Capulet). Din 2007 este colaboratoare Disney Romania in animatiile „Peter Pan”, „Mica Sirena”, „Tinkerbell”, „Plusica” si altele. Din 2009 a inceput colaborarea cu Stefan Banica, Directia 5, Damian Draghici. Din 2013 este profesor de canto la „Pepiniera de Talente”, iar din 2016 este vocal coach la Scoala de Canto Art Music, folosind tehnica de predare a Madalinei Carcota.
Neli Niculae
Neli NiculaeProfesor de canto
Licențiata a Universității de Muzica Bucuresti secția Canto principal, Neli Niculae este in prezent Artist Liric al Filarmonicii „G. Enescu”. Isi începe activitatea pedagogica in anul 2003 in cadrul Scolii de canto al reputatului profesor Crina Mardare. Din 2008 activează ca si backing vocal in trupa lui Stefan Banica Junior pana in 2015. Cu o bogata activitate pedagogica si interpretativa, specializata in tehnica vocala a Madalinei Carcota, Neli Niculae este o prezenta importanta in echipa de profesori a Scolii de Canto Art Music de la inceputul anului 2016.
Ana-Maria Costache
Ana-Maria CostacheProfesor de canto
Absolventa (licentiata) a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia CANTO CLASIC la clasa D-nei Prof. Maria Hurduc. Cursuri de pedagogie si de metoda predarii cantului, dar si cursuri de miscare scenica si arta actorului si clasa de opera. In prezent ARTIST LIRIC in cadrul Corului Academic al Filarmonicii George Enescu. Experienta de peste 6 ani ca profesoara de pian, cor si educatie muzicala. Specializata in tehnica vocala a Madalinei Carcota, Ana-Maria Bocaneala preda la Scoala de Canto Art Music de aproape 2 ani.
Andreea Panu
Andreea PanuProfesor de canto
Absolventa a cursurilor de Licenta si Master la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia canto clasic la clasa D-nei Claudia Codreanu. Absolventa a Scolii populare de Arta, sectia canto popular la clasa D-nului Aurel Mustatea. Ca soprana, a sustinut spectacole de opera si participat la cursuri de maiestrie unde i-a avut profesori pe Maria Diaconu, Marina Krilovici. Si-a dorit sa devina profesor de canto, fiind pasionata de muzica pop si populara deopotriva. Folosind tehnica de predare a Madalinei Carcota, Andreea Panu este parte importanta a echipei de profesori ai Scolii de Canto Art Music.

Studioul Art Music

Scoala de canto Art Music