Pentru ca sarbatoarea Craciunului este dedicata familiei vreau sa va povestesc si eu cate ceva despre familia mea. Familia Art Music, familia Scolii de Canto Art Music.

Daca acum un an cand am inceput cursurile de canto aveam 4 elevi azi la ora bilantului numaram aproape 40 de elevi, 4 profesori de canto specializati sau in curs de specializare in canto pop, un profesor de actorie specializat in predarea cursurilor de actorie pentru artistii cantareti dar si echipa noastra redutabila care ne ajuta in marketing-ul online, datorita careia site-ul cursuri-canto.ro a ajuns pe pozitia a doua in cautarile Google.

Am gândit scoala de Canto Art Music ca un loc in care oricine își dorește sa împărtășească cu noi dorința de a canta, sa fie liber sa o facă, dar si un mediu de lucru profesionist in care sa încercam sa acoperim toate nevoile unui cântăreț: tehnica vocala, respiratie, dictie, mișcare scenică, actoria necesară creării unui act muzical complet, experiența de lucru intr-un studio de inregistrari profesional, experiența înregistrării primului single etc. As vrea sa subliniez ca in scoala noastra se studiază doar cursuri de perfecționare vocala fie ca vorbim de canto pop, canto clasic, dictie, sau oratorie. Sunt elevi in diferite stadii ale studiului dar si cu obiective diferite. Dacă unii învață la ora asta cum sa emita corect in emisia belting, alții învață pentru prima oară cum sa execute vibrato laringian. Unii își pregătesc repertoriul pentru concursul Vocea Romaniei, alții repertoriul pentru concertul caritabil Winter Ball de pe 14 Februarie de la hotel Radisson. Am o eleva/artista care se afla momentan in toate topurile din Europa si Romania pe care o ajut sa pregătească din punct de vedere vocal si stilistic următorul ei single pe care-l va lansa in Februarie, sau elevi care vin sa cânte doar de hobby fără un obiectiv precis. Pe toți ne leagă un singur lucru: pasiunea pentru muzica!

Pe 13 Decembrie ne-am adunat aproape toți la restaurantul Zao unde am cantat colinde si nu numai, iar elevii au primit aplauze la scena deschisă din partea parinților, prietenilor sau colegilor. A fost o seara deosebita pentru mine ca profesor, plină de emoții si lacrimi de bucurie.

Doresc sa multumesc din suflet marii mele familii si sa le fiu recunoscătoare pentru ca ma simt alaturi de toți cei din familia Art Music iubita si respectata ca profesor iar asta ma obliga sa fiu si mai atenta la nevoile lor si sa caut pentru ei cele mai moderne si rapide tehnici de perfecționare vocala si artistica. Va iubesc pe toți din suflet si va multumesc: Eduard, Lala, Dan, Marta, Carmen, Adriana, Teddy, Stephanie, Oana, Flavia, Ane, Luca, Alexandru, Ioana, Endy, Ana, Bogdan, Miruna, Yanin, Alexia, Otilia, Andra, Cove, Denisa, Sabina, Edu, Ioana mica, Ioana mare,Cristina, Daira, Anca, Sara…
Abia astept sa intram in 2015 si sa ne apucam de treaba!

La multi ani tuturor si sa aveți parte de sărbători liniștite si fericite!

Pentru cei care canta zilele astea colinde pana de Craciun, le doresc pauza vocala pana la sfârșitul anului ca sa avem cu ce lucra in 2015!

Comentarii Facebook