curs de actorie

Pentru a veni in intampinarea nevoii cantaretilor debutanti de a se pregati pentru evolutia lor pe scena, am conceput singurul curs de miscare scenica si interpretare, dedicat exclusiv viitorilor interpreti de muzica!

Toti artistii vor sa daruiasca publicului momente unice, iar emotiile pe scena sunt firesti si nu iarta pe nimeni. Artistii consacrati vorbesc deschis despre cat de mari sunt emotiile lor la fiecare iesire pe scena, desi au ani de experienta in spate.

Cum stapanim emotiile si cum le folosim pentru a transmite publicului ceea ce ne dorim?

Cum integram actoria in cantat?

Fiecare dintre noi are un idol si se raporteaza la aparitiile lui pe scena, astfel se creeaza o relatie speciala intre artist si spectator, iar prin cursul de actorie ne propunem sa ii pregatim pentru scena pe elevii scolii de canto.

Vom raspunde impreuna la cateva intrebari si vom aborda impreuna:

  • Increderea in sine si atitudinea pe scena
  • Miscarea scenica. Corpul ca sursa principala pentru rezonanta vocii
  • Exercitii de dictie si mimica pe scena
  • Cum depasim accidentele pe scena
  • Cum ne dezvoltam prezenta de spirit si spontaneitatea

Studiul vocii, asemanator studiului oricarui instrument, presupune multa rabdare si exercitiu. Profesorul joaca un rol esential in invatarea adecvata a muzicii de catre elev, tinand cont de abilitatile naturale ale acestuia, cat si de genul muzical preferat.

Studiul muzicii trebuie facut cu placere, sa-l implice emotional pe cursant si sa stimuleze creativitatea, originalitatea, dorinta lui de a-si contura un stil interpretativ propriu.

In cazul copiilor, majoritatea parintilor isi doresc ca acestia sa studieze de mici un instrument muzical sau canto. Muzica are o influenta benefica asupra dezvoltarii cognitive, a memoriei si a modului de relationare in societate. Prin educatie muzicala inca de la varste fragede, capacitatea de concentrare a copilului creste, de asemenea capata mai multa incredere in sine si dorinta de a se face remarcat pe scena. Este foarte important ca parintii care intuiesc abilitati muzicale innascute la copiii lor, dublate de dorinta de manifestare a acestui talent, sa ii aduca la o evaluare si sa ii inscrie la scoli de muzica pentru a-si cultiva talentul si pentru a atinge adevaratul potential artistic, acolo unde acesta exista.

Inscrie-te acum

Inscrie-te la cursuri de miscare scenica si interpretare, in care fiecare dintre noi va fi pe rand cantaret si spectator!

Inscrie-te acum

Dictie si interpretare

Vom lucra impreuna la:

  • dictie: citirea si intelegerea mesajului unui text, care sta la baza unei linii melodice
  • interpretare vocala, arta de a fi actor, de a interpreta un rol in fata unui microfon
  • interpretarea si inregistrarea unor texte publicitare la microfon
shutterstock_36915658