Incepeam anul 2016 intr-o locație noua, in Icoanei 65 A si pentru prima data cele doua componente erau împreuna: Scoala Art Music si Studioul Art Music. Un loc solar cum spunea cineva si cu o energie buna. Am inceput anul in forța pentru ca am lucrat intens la scenariile pentru cele doua filme de prezentare ale Scolii de canto care s-au filmat in Februarie. In primul film este prezentată Scoala cu sălile in care se fac lecțiile de canto si interpretare scenica dar si studioul de înregistrare. Toate sălile sunt pline cu oameni! Si in film dar si in realitate! In cel de-al doilea film este prezentată pe scurt cu ajutorul exemplificărilor, tehnica vocala care se preda in Scoala dar si dotările tehnice. Nu am facut aceste filme pentru promovarea Scolii ci pentru prezentarea ei exact asa cum este! Fara recuzita adusă, fara figurație aleasa dintr-un casting oarecare! Poate ca am adăugat putina pudra pe nasucurile minunaților mei elevi care au luat parte la filmări, pentru a da bine la cadru 😊.

Tot la începutul anului echipa Scolii de canto Art Music s-a mărit si ni s-au alăturat profesorii Georgiana Mototolea si Neli Niculae. Era o dorința veche de-a mea sa le am alaturi pentru ca stiam ca sunt oameni cu experienta si de o seriozitate exemplara! Nu m-am înșelat deloc, ba mai mult de atat am descoperit in ele niste femei integre, profesioniste pana in măduva oaselor, cu o frumusețe interioară rară! Am creat o echipa puternica si pusă pe treaba, o echipa in care buna dispoziție era parte componenta importanta! In aprilie am organizat o sedinta foto profesională si iată ca aveam tot conținutul necesar reconstrucției site-ului nou. La 1 Iunie www.cursuri-canto.ro era on line, tot pe poziția întâi in Google, refăcut complet, cu texte, prezentări foto si video nou-nouțe! Tot in Iunie pagina de Facebook a devenit activa cu postări de doua ori pe saptamana care aveau un conținut de calitate si foarte atractiv. Articole despre tehnica vocala, videoclipuri cu studenții Scolii, prezentarea profesorilor dar si a evenimentului important ce avea sa urmeze in Septembrie: Bursa Anuală Art Music care este un proiect de suflet pe care l-am gandit si dezvoltat alaturi de Lala Crizbaseanu, strategul proiectului Art Music.

Deși in scoala deja existau bursieri si multi elevi merituoși dar fara posibilități materiale care primeau cursuri de canto si interpretare scenica gratuite, mi-am dorit ca din 2016 sa creez un eveniment public din Bursa Art Music, pentru ca si alte voci din afara Scolii sa aiba oportunitatea de a studia alaturi de noi. Oficial au câștigat doua voci Lisa Calota si Adi Câmpurean. Neoficial…au câștigat mai multe si cei care citiți înțelegeți ce spun… Nu ma pot abține, iubesc vocile si punct. Pentru ca toata munca noastra a fost apreciata de voi cei care ne urmăriți activitatea, prin mii de like-uri, vizualizări, share-uri sau comentarii, bineinteles ca am fost luați cu asalt de evaluări, înscrieri si muuuulte ore de canto. Echipa profesorilor s-a mărit din nou cu încă un profesor pe numele ei Tatiana Caisân si Ioana Vasile, ultima dintre ele înlocuind-o pe Adriana Dragut, profa de actorie alaturi de care am crescut timp de aproape trei ani artisti cum ar fi Ioana Hrișca(Vocea Romaniei), TeddyK, Alexandra Tănăsoiu si Endy Glikman(Xfactor). Știm ca Adriana este cu sufletul alaturi de noi si ii doresc din tot sufletul succes in noul ei proiect născut din colaborarea cu Art Music: Acting Dream Academy. A urmat luna Decembrie in care am organizat cele doua Concerte de Craciun: pe 14 a fost ziua celor pana in 15 ani, iar pe 19 Decembrie Concertul celor mari! Evenimentele au fost găzduite de teatrul Cafe Godot, un spațiu intim in care parintii, elevii si invitații s-au simțit minunat si care au simțit ca participa la un spectacol adevărat cu sala plină pana la refuz! Am facut poze, am aplaudat frenetic si ne-am bucurat si noi profesorii alaturi de studenții noștri formidabili ca avem o echipa mare si valoroasa. 2016? Un an… uau!

Bilanțul: 8 profesori, aproximativ 120 de cursanți, 5 sali de studiu echipate complet, premii si rezultate excepționale la concursuri de interpretare, bursieri…multi, un site care nu s-a clintit de pe pozitia întâi si restul le mai aflați si singuri! Planuri pentru 2017? Avem…multe dar nu vi le spun! Sa se întâmple si le veți afla! La multi ani dragii mei! Sa fiti buni!

Comentarii Facebook